Moppen over Ajax

  Voetballer Op een schaal van 1 tot 10, hoe kwaad zijn Amsterdammers?
Oh nee, er is geen schaal. Iets wat vorige week is gebeurd heet?
Verleden tijd.
Iets wat vandaag gebeurd is heet?
Tegenwoordige tijd.
Iets wat volgende week gaat gebeuren heet?
Toekomstige tijd.
En een wedstrijd van Ajax bezoeken is?
VERLOREN TIJD!!!! Er zit een man met een hond bij de wedstrijd Feyenoord-Ajax. Na een half uur spelen maakt Feyenoord een doelpunt. Dan begint de hond opeens te janken. Een andere toeschouwer vraagt aan de eigenaar van de hond waarom de hond opeens begint te janken. Tja, zegt de man, dat doet hij altijd als Ajax een tegendoelpunt krijgt. En als Ajax scoort, wat doet hij dan? Vraagt die toeschouwer. Dat weet ik niet, antwoord de baas, ik heb hem pas 3 jaar. Waarom staat het dak in de arena altijd open?
Dan kunnen de supporters echte sterren zien. Wist u al dat Bergkamp weer terug naar Ajax gaat?
Hoeft ie de komende jaren niet meer te vliegen. voetbal
Tijdens de laatste Feyenoord - Ajax loopt er een Feyenoord supporter naar het stadion. Opeens ziet hij in de bosjes een naakte, dode vrouw liggen.
Hij vindt het zo onterend voor de vrouw dat hij zijn pet over het gezicht van de vrouw legt en zijn sjaal over d'r borsten. Daarna vervolgt hij zijn weg naar het stadion.
Even later komt er een Ajaxsupporter voorbijgelopen. Ook hij ziet die dode vrouw en ook hij vindt het vreselijk en hij besluit om zijn Ajaxpetje over de schaamstreek van de vrouw te leggen en daarna loopt hij ook door naar het stadion.
Vijf minuten nadat de Ajaxied gepasseerd is loopt er een agent voorbij. Die ziet ook de vrouw liggen. Hij tilt het Ajax petje op, krabt zich op het hoofd en loopt weg en even later komt hij terug met een collega-agent. Samen kijken ze onder het Ajaxpetje, waarop de collega-agent zegt: "Dit snap ik niet dit is de eerste keer dat er geen LUL onder het Ajaxpetje zit!! Wat is het grootste hoerenhuis van Nederland?
De arena, want daar worden elke week 40.000 man door 11 man genaaid. Wat gebeurt er als een Ajaxied een vlieg inslikt?
Dan heeft ie meer hersens in zijn maag dan in zijn hoofd. Co Adriaanse belt met Bert van Marwijk en vraagt aan Bert: "Hoe doe jij dat nou met jouw mannen. Ik bedoel: waarom doet Feyenoord het zo goed?"
"Nou, dat is niet zo moeilijk, ik laat ze regelmatig tegen elf etalagepoppen trainen, ze schoppen er dan tientallen in, en het zelfvertrouwen vliegt omhoog."
"Oke zegt Co Adriaanse. Dat ga ik ook eens proberen."
Twee dagen later belt Co Adriaanse weer op en zegt tegen Bert van Marwijk:
"nou heb ik hetzelfde met de mannen gedaan als jij, maar wat moet ik doen als ze met 2-0 achter staan?" Een man loopt naar een loket bij de arena en legt 200 euro neer op de toonbank. Zegt de man achter de kassa: Wat wil je hebben? Een speler of een seizoenskaart? Co Adriaanse komt na een val van de Arena bij de hemelpoort en vraagt aan Petrus of hij asjeblieft terug mag keren naar aarde als trainer van Feyenoord.
Zegt Petrus met een rood-witte blik in zijn ogen: Nee dat kan niet die willen kampioen worden!!!!!!! Sporter Een jongetje is in Rome met zijn ouders op vakantie.
De ouders vinden het een goed idee nu ze toch in Rome zijn om de Paus een keer van dichtbij te zien. De moeder zegt tegen het jongetje "De Paus is een liefhebber van voetbal, trek je Feyenoordshirt aan, misschien stopt hij wel en kun je hem van dicht bij zien".
Zo gezegd zo gedaan, het jongetje in zijn Feyenoordshirt gaat samen met zijn ouders naar het voorplein waar er een massa mensen op de Paus aan het wachten is. Ze zien de Paus in de verte aan komen rijden, hij nadert tot op 100 meter voor ze en stopt precies voor een jongen met een Ajaxshirt en zegt wat tegen hem, de jongen is natuurlijk helemaal teleurgesteld dus die moeder zegt "weet je wat ik koop voor je, een Ajaxshirt en die trek je morgen ook aan en misschien stopt die dit keer voor jou!
Dus zo gezegd zo gedaan, het jongetje trekt de volgende dag het Ajaxshirt wat zijn moeder voor hem gekocht heeft aan en ze gaan weer naar het voorplein en ja hoor de Paus komt aanrijden en dit keer stopt hij precies voor hun neus.
De Paus stapt uit en zegt tegen het jongetje "Heb ik gisteren niet gezegt dat je op moest rotten?! voetbal Omdat Ajax dit seizoen zo slecht speelt, besluit Jorien van den Herik, directeur van Feyenoord, om alleen Bosvelt tegen Ajax te laten spelen. Op de wedstrijddag zit de rest van Feyenoord in Spanje.
Op de radio horen ze Feyenoord in de vijfde minuut met 1-0 voor komen. Na afloop horen ze op de radio dat het 1-1 is geworden.
Boos belt van den Herik naar Rotterdam en vraagt wat er gebeurd is, waarop Bosvelt zegt: "In het begin ging het goed,ik kwam zelfs met 1-0 voor, daarna kreeg ik nog kansen totdat ik in de 35ste minuut rood kreeg!" Home