De waarheid over vrouwen,

Een groep vriendinnen ging samen op vakantie en zij kwamen bij een hotel met vijf verdiepingen waar een bord bij stond met de tekst.
"Alleen voor vrouwen".
Aangezien ze zonder mannen op vakantie waren besloten ze naar binnen te gaan. De portier, een erg knappe vent, legde hen uit hoe het hotel in elkaar zat:

" we hebben 5 verdiepingen... ga telkens een verdieping hoger en wanneer je vindt wat je zoekt, kun je op die verdieping blijven. Het is heel gemakkelijk, want bij elke verdieping staat een bord dat aangeeft wat je daar kunt vinden".

Ze lopen dus de trap op en op de eerste verdieping staat een bord dat aangeeft: " Alle mannen hier zijn beroerd in bed, maar ze zijn wel gevoelig en aardig".
De vriendinnen lachen en, zonder aarzeling gaan ze naar de volgende verdieping.

Op de tweede verdieping geeft het bord aan: "Alle mannen hier zijn geweldig in bed, maar algemeen genomen behandelen ze vrouwen heel onbehoorlijk".

Dit was ook niet wat ze zochten, dus op naar de derde verdieping waar de mannen volgens het bord: "geweldige minnaars en gevoelig voor de wensen van de vrouw" zijn.
Dit klonk goed, maar er waren nog steeds twee verdiepingen over.

Op de vierde verdieping gaf het bord alles aan wat ze maar wilden: " Alle mannen hier zijn perfect gebouwd,ze zijn gevoelig, vol attentie voor de vrouwen, ze zijn perfecte minnaars en ook nog vrijgezel, rijk en hetero".

De vriendinnen leken tevreden, maar ze besloten toch nog even naar de vijfde verdieping te gaan voordat ze op de vierde zouden gaan overnachten.
Toen ze op de vijfde verdieping aankwamen vonden ze daar een bord met de tekst:
"Er zijn hier geen mannen. Deze verdieping is alleen gebouwd om te bewijzen dat vrouwen nooit tevreden zijn.

Home